INSTÄLLT! – Inbjudan till ”Samtal i Inköpsföreningen” på torsdag den 25 april kl 19.00

Samtalet är inställt pga sjukdom. Vi flyttar fram det till senare i vår.


Nu drar vi igång ”Samtal i Inköpsföreningen” – medlemsträffar för samtal och diskussion kring Inköpsföreningens verksamhet där vi tar utgångspunkt i olika teman. Det första temat är butiken och butiksinredningen. Eli Tistelö och Johanna Eriksson m fl från Butiksinredningsgruppen kommer att berätta om sina tankar. Personer från föreningens Sortimentsgrupp och Matsäkerhetsgrupp kommer också att delta. Kom och dela med dig av tankar, idéer och förslag kring hur vår gemensamma butik kan bli ännu bättre!

Väl mött på torsdag den 25 april efter torsdagssoppan på Café Olivia hälsar styrelsen!

Lena Falkheden, ordförande
lena.falkheden@gmail.com