Extrautskick – Bottnafjordens samhällsförening är bildad! + “Öppet kontor” under sommaren / Hjälp KKV-B!

Söndag den 16 juni vid 20-tiden beslutade vi tillsammans att bilda Bottnafjordens samhällsföreningen. Med en församling på 40 personer på plats i Bovallstrands församlingshem + en person via länk fastslogs föreningens namn, styrelse, revisorer, valberedning och föreningsstadgar.
Stort tack till alla som deltog i mötet och alla som på ett eller annat sätt bidragit i processen fram tills bildandet.

På bilden nedan ser vi vid första bordet ordförande för mötet, Linda Novén och sen protokollförare Marie Pettersson från Coompanion. Vi är tacksamma för deras bidragande till struktur och tydlighet i mötet.

På bilden nedan ser vi föreningens alldeles nya och fantastiska styrelse.

Från vänster: Sandra Olivegren, Marie Larsson, Anders Lindgren, Karin Christensson och Sofia Holmberg Sörensson. Britt Johansson blev vald till kassör men var sjuk och saknas därför på bilden.

Nu börjar ett spännande och viktigt arbete med förankring, utarbetande av metoder, finjusterande av stadgar med mera.

Följ arbetet i samhällsföreningen:
bottnafjorden.se/samverkan/samhallsforening/
www.facebook.com/BottnafjordenSamhallsforening


Från 18 juni kommer platsutvecklingsprojektet Samverkan Bottnafjorden att sitta på Bottna Inn varje tisdag till och med den 20 augusti. Britt Johansson och Jeanette Karlsson välkomnar dig på en kopp kaffe och lite platsutvecklingssnack eller varför inte snacka om den alldeles nybildade samhällsföreningen.
Adressen är: KVARNEN, 450 70 Hamburgsund och det är alltså vandrarhemmet/minihotellet mellan Brygge och KKV.


HJÄLP KKV BOHUSLÄN!

KKV-B har en ytterst kärv ekonomi just nu. Det finns många anledningar men inflation, högre priser på allt och sänkta anslag till kulturen är bidragande orsaker. Därför gör vi nu allt vi kan för att vända prognosen. 23 juni har Café Olivia öppet till förmån för KKV-B. Alla intänkter går oavkortat till att stärka KKV-Bs kassa. Vill du hjälpa till? Vi söker personer som kan laga någon form av mat att donera till caféet. Det kan vara tex en soppa eller matpajer. Då många av våra medlemmar inte bor i närheten och har långt att ta sig hit så söker vi också personer som vill stötta genom att bemanna caféet.

Här kan man sätta upp sig för att stå i caféet: https://kkv-b.se/sheet/sommarcafe-till-forman-for-kkv-b/

Och kan du bidra med något ätbart maila till info@kkv-b.se

Vill du bidra ekonomiskt så tar vi tacksamt emot bidrag via Swish 123 356 4887 märk betalningen med “Bidrag till KKV”