Restaurangen öppnar & Konst i påsk & Vårutställning

 


Nu är det äntligen dags för Restaurangen på Gerlesborgsskolan att öppna upp!

och vi gör det till påsk och kvirr helgen då vi kommer servera lunch fredag-söndag och kvällsöppet påskafton för konserten på skolan, sedan kommer lunch serveringen igång igen som tidigare vanlig ordning till måndagen 2/4, mellan kl 12-14, måndag-fredag.
Restaurangen kommer drivas i egen regi (igen), nu av företaget Vägen ut på Branneby gamla skola.
Vägen ut är ett socialt Koperativt företag med arbetsträning som etablerades i Göteborg 2002.
Sättet de arbetar på och möjligheterna de innebär gör att vi alla inblandande är väldigt förväntningsfulla och motiverade innför kommande tid.
Stort fokus kommer att ligga på bra och närodlade grönsaker och mycket kommer vi odla själv på Branneby.

Tiden är knapp och viljan och idéerna är många.
tanken är att kafé och vissa kvällar med kvällsöppet ska komma igång också, men först vill vi se till att få rullning på lunchen.
Vi håller på att jobba på en facebooksida här i veckan, så uppdateringar gällande påskhelgen och kommande vecka kommer länkas på Gerlesborgsskolans hemsida under veckan.

Vi hoppas på en bra start och kommande tid för restaurangen och skolan!

Välkomna önskar Anton, Magdalena och personal


Konst i påsk!

KVIRR stundar, ett säkert påskbevis. Välkommen till Svenneby nya kyrka och installationen av De räddade orden i stenrummet och längst ner i kyrkan. Enkelt kyrkkaffe serveras. Och varför inte bara sitta ner en stund mellan ateljébesöken? Den nyrenoverade kyrkan är väl värd ett besök. Samma öppettider som KVIRR, långfredag t o m annandag påsk.

Varmt välkommen! Catharina


Vårutställning. SPRING! – idé ur ide

Studerande från första och andra året på Gerlesborgsskolan Bohuslän bjuder in till vårutställningen SPRING! – idé ur ide. Kom och se våra arbeten och få en inblick i hur vi har jobbat under året.

Vernissage och öppet hus långfredagen den 30:e mars. Förutom utställningen kan du under det öppna huset bland annat delta i workshops och se presentationer av kursåret. På lördagen den 31:a mars kl 19.00 är det konsert av FARTYG 6 (entré 160kr).

Vårutställningen kommer att finnas på två platser i Bohuslän: Gerlesborgsskolan/Gerlesborgs konsthall och Galleri Solhem.

Välkomna!

http://gerlesborgsskolan.se/ spring-ide-ur-ide/

GERLESBORGSSKOLAN OCH GERLESBORGS KONSTHALL

Fredag 30/3: 11-18, öppet hus
Lördag 31/3: 11-15, konsert kl 19.30
Söndag 1/4: 11-18
Måndag 2/3: 11-15