Upphittad nyckel + Uppskjutet samtal + en liten påminnelse

Saknad nyckel?

Denna nyckel hittade Katarina Ekestubbe och Kerstin på stigen mellan vänboendet och stigen genom skogen till Skärkäl. Någon som känner igen den? Hör av er till på ekestubba@hotmail.com


Nästa Rural Talks

Efter senaste Rural Talks #4 så kändes det viktigt att så snart som möjligt mötas igen, över förenings- och andra gränser. Tanken var att göra det nu till helgen den 8-9 dec. förutom för att det kändes bra att göra det snart så var det också nödvändigt för att hinna få stödet från ADA/BusinessRegionGöteborg. Dock är december en svår månad för folk att komma loss och jag hinner inte heller samla alla föreningar som jag önskade. Alltså, vi ser fram emot att dialogen fortsätter på annat vis, fram tills nästa träff.

En möjlighet för samtal kan vara på torsdagar efter Tillsammansbyrån på Café Olivia. Nästa torsdag den 13:e är det planerat en träff för att se om vi kan starta starta en lokalavdelning till Naturskyddsföreningen. Men mer om det när det närmar sig.


Jul-ekomarknaden 15 dec

Det var påminnelsen. Borden är i stort sett slut… men det innebär inte att allt hopp är ute. Leta fram ett eget bord och hör av er till arr@bottnafjorden.se för att anmäla er!