Catharina Goransson

Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar på: kafékontakt #1224

  Jamen bra! Jag förslår direkt ett tema någon torsdag framöver, detta apropå Marcus förslag: hemsidan. Vad man kan ha den till. Alla som ännu inte upptäckt den och börjat nyttja den skulle då kunna få en inspirationskick samt handledning. Jag förslår direkt inrättande av ett digitalt klädskåp. Alltså inlägg på hemsidan under skänkes eller säljes eller erbjudes. När nån svarat tar man med säcken med festkläder (tex) ner till butiken och lämnar över till ny ägare. Eller på nåt annat vis. Så slipper man belasta Väjern… Hälsningar Catharina

  som svar på: kafékontakt #1198

  Finemang! Jättebra att det går vidare. (Hoppas på tre små kafébord med stolar, borde få plats. Ett par termosar. Ett fat med bullar… Sen löser sig allt. Bara man ses.)

  som svar på: kafékontakt #1165

  Ja Lena sätter sannerligen fingret på något som fallit bort! Och just detta var oundgängligt i föreningens början: kaffe med bullar! (Alltså typ bullar…) Det är förstås lika viktigt idag, vi är ju inte bara en butik! Jag skulle önska att det stod små cafébord utanför lokalen, termosar och koppar på borden och litet kex eller bullar på fat. Litet levande ljus. Klockan fem går man då igenom detta lilla innanhav av öar till småbord och tänker att när jag handlat ska jag ta paus där. Skulle det inte kunna gå att ordna? Framför allt nu under vinterhalvåret, när KKV:s aktiviteter i stensalen går på sparlåga? Ett förslag alltså, till styrelsen: Förhandla fram ett nyttjande av utrymmet utanför inköpsföreningen. Fyra fem bord räcker gott. Vad sägs om det? Ett alternativ till Lenas förslag alltså.
  Hälsningar Catharina
  PS Jag erkänner: jag saknar klädskåpet också! Tänk om det kunde stå i samma entréhall. För alla. DS

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)