Klimatutsikter Bottnafjorden – Dag 11 – Fre. 12 nov. Avslutning + Release

Klimatutsikter Bottnafjorden håller öppet i Lilla Galleriet och Café Olivia.

Från kl 14:00 är rummen öppna. Kom förbi på en enkel fika, bladdra bland alla böcker på temat, se på väggarna vad som händer på COP26 vad för tankar och idéer som kommit upp här i trakten. Och inte minst bidra gärna med något eget.

Imorgon fredag:

Med nål och tråd för en bättre värld med Elsa Agélii.

14:00 – 17:00 Klimatutsikter Bottnafjorden håller öppet i Lilla Galleriet

16:00 – 17:00 – Fridays for Future. Manifestation utanför ICA på torget i Bovalstrand. Alla välkomna!

17:00  – Release för Bottna Bulletin. Se nedan. Och efter det avslutning med drink och tilltugg.

Vi hoppas att vi tillsammans kan reflektera över dessa veckor, både vad som skett här vid Bottnafjorden och där under COP26 i Glasgow. Där är det imorgon fredag sista dagen för toppmötet och det kommer säkert framkalla både hopp och oro runt om i världen. Här lokalt har många tankar och förslag satts upp på väggarna i Lilla galleriet, måhända är inga löften undertecknade men kanske har något än mer betydelsefullt skapats. Ett rum för samtal om vårt tids stora ödesfråga, och vad det har med oss här att göra.  Vi kommer samla ihop dessa och under kommande träffar under hösten låta dessa bli till frågor och ämnen för samtal och konkreta steg vidare.

För ett framväxande program för dagarna på Olivia, Lilla Galleriet, Bottna kyrka och Scenstudion Gerlesborg, klicka här: https://bottnafjorden.se/inkopsf/wp/klimatutsikter-bottnafjorden-2021/


Release för Bottna Bulletin #21 i tryck

kl 17:00 i Lilla galleriet är det dags att släppa ut ett nytt nummer av Bottna Bulletin i världen. Denna gång är det på papper och består av en samling av nya och gamla alster från skibenter och kreatörer i trakten. Klimatet och vår plats i världen och tiden är en genomgående tråd. Utgåvan har gjorts möjlig genom finansiellt bidrag från Bottnafjordens Inköpsförening och kan därför säljas för blott en tjugolapp.

För att se tidigare utgåvor i digital form så finns alla här: http://bottnafjorden.se/bottnabulletinen/

Välkommna!