Ett nytt platsutvecklingsprojekt – fortsättning för Samverkan Bottnafjorden

Läs de senaste uppdateringarna från projektets hemsida nedan

  • //Jeanette Karlsson, processledare Samverkan Bottnafjorden
  • I veckan i arbetsgruppen “Hållbar utveckling och resiliens på lokal nivå” pratade vi om hållbar utveckling inom projektets arbete. Vi pratade också om olika insatser för att öka resiliensen i projektområdet. Låter det intressant är du varmt […]
  • Glädjande besked, vi satsar på ett Bottnafjorden Glöder 2025!!! Första helgen i mars 2025. Marie-Louise Ceder var med och berättade om de två tidigare omgångarna av kulturfestivalen och inspirerade. Mera information kommer. Alla som är intresserade av […]
  • Varje tisdag finns någon från projektledningen på plats på Café Olivia mellan klockan 9 och 12. Det är också välkommet att sitta och arbeta med sitt eget i samvaro. Varmt välkommen!! //Jeanette Karlsson (processledare) och Britt Johansson […]
  • Länge har det pratats om och längtats efter en bastu i Gerlesborgsområdet. Samtal och idéer har poppat upp och i dagsläget finns det en möjlig bastu till salu och några idéer om placering – vilket behöver pratas […]